Езици Български English
Категории
Кошницата е празна!
Приложи
Специално предложение:
Котката
Котката
17,99лв.
+
Кучето
Кучето
17,99лв.
Цена на пакета: 25,98лв.
Спестявате 10,00лв.!

Купи пакет

Кучето

Ръководство за употреба

Автор: Д-р Дейвид Бранър и Сам Стал
Код на продукта:138
Наличност:В наличност
Превод: © Елиана Михайлова
Главен редактор: Елена Можолич
Цена: 17,99лв.
Кол-во:

Резюме

Кучето

Кучешката технология е по-лесна за разшифроване от всякога!

Петна от урина по килима. Лай в малките часове на нощта. Онова смущаващо нещо, което прави с крака ви. Ако ви идва да заскимтите от безпомощност, значи е време за хак на софтуера с „Кучето – ръководство за употреба“.

Благодарение на своите лесни за следване инструкции и детайлни диаграми настоящата книга не оставя неотговорени въпроси. Научете кои породи си взаимодействат най-добре с деца, как да програмирате модела си да носи пръчка и защо носът му винаги е мокър. За съставянето на това изключително ръководство се обединяват известният ветеринарен лекар Дейвид Бранър и акламираният автор Сам Стал, които са подбрали за вас куп практични съвети, подходящи както за нови, така и за опитни собственици на кучета.

 

Отзиви (0)

Автор

Д-р Дейвид Бранър получава докторска степен по ветеринарна медицина от университета „Пардю“ през 1977 г. и отваря ветеринарната си клиника The Broad Ripple през 1981 г. Член е на редица ветеринарни организации, включително Aсоциацията по ветеринарна медицина на щата Индиана, Американската асоциация по ветеринарна медицина и Американската асоциация на ветеринарните болници. Той е бивш президент на oрганизацията „Хуманно общество на Индианаполис“ и продължава да подкрепя техните усилия. Философията му за ветеринарната грижа гласи: Отнасям се с другите и техните домашни любимци така, както аз бих желал да се отнасят с мен и моите собствени домашни любимци.“ Д-р Бранър има две дъщери, Моли и Кендъл, котка на име Мишка и два черни лабрадор ретривъра, Люси и Ноел. И двамата го придружават на работа всеки ден.

 

Сам Стал е автор и съавтор на над 20 книги, сред които няколко заглавия, посветени на отглеждането на домашни любимци. Две от тях, „Кучето – ръководство за употреба“ и „Котката – ръководство за употреба“, са публикувани на повече от дузина езика и имат комбинирани продажби, надхвърлящи 300 000 копия. Сам живее в Индианаполис заедно със съпругата си Джейми и сина им Джеймс, котарака Тед и кучетата от смесена порода Типи, Кейти и Грейси. Посетете Сам на samstall.com.

Подобни Заглавия
Бебето
Инструкции за експлоатация, съвети при неизправност и указания за поддръжка през първата година Програмир...
Цена: 17,99лв.
Младоженците
Най-накрая! Вече има ръководство за критичната първа година от брака! Разменили сте клетвите си, разрязали ст...
Цена: 17,99лв.
Булката
Най-после! Ръководство за булката без излишни глупости! Вражди със свекърите, хаос в навечерието на празник...
Цена: 17,99лв.
Котката
„Котката – ръководство за употреба“ от д-р Дейвид Брънър и Сам Стал Най-накрая! Ръководство за отглеждан...
Цена: 17,99лв.
Издателство Вакон © 2023 - Изработен от iSenseLabs